JUPOL Brilliant

врвна внатрешна перива боја
JUPOL Brilliant

Опис

JUPOL Brilliant е перива боја, која покрива уште при првиот нанос. Наменета е за корисници со најголеми барања и е погодна за декоративна заштита на ѕидови и тавани, во станбени објекти, дневни и спални соби во кои што сакаме да постигнеме мат изглед на филмот од боја.

Производството на бојата се одвива под постојан надзор на  TÜV SÜD Industrie Service GmbH, München.

Својства

 • oдлично покривна уште при првиот нанос;
 • добро отпорна на мокро триење;
 • висока пареопропусност;
 • со кадифен изглед;
 • едноставно нанесување;
 • исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи;
 • одлично покривна боја класа 1;
 • на располагање е широка палета на нијанси.

.

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакЧеткаИндустриски распрскувачАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

80 - 110 ml/m2 за еден нанос

Амбалажа

Канта 2.00 l, 5.00 l, 15.00 l

Својства 
TÜV SÜD

Калкулатор на потрошувачка

m2
0 l
Нијанси
 • бела (нијанса 1001),база 1000, база 2000;
 • тон карта JUB;
 • NCS тон карта;
 • до пастелни нијанси може да се нијансира со Dipi koncentrat.

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk